ZANĘTA GENLOG GOLDEN BREAM to zanęta stworzona do nęcenia i łowienia dużych leszczy.
Specjalnie opracowana według wskazówek i receptur belgijskich i holenderskich wędkarzy.
Mieszanka dzięki zawartości pelletu i grubych frakcji potrafi utrzymać stado zwabionych ryb w miejscu nęcenia.
Zanęta Golden Bream wabi ryby z dużej odległości i efektywnie selekcjonuje największe sztuki jest przeznaczona dla profesjonalnych wędkarzy chcących łowić wielkie leszcze.
Kompozycja zanęty ma specyficzny aromat karmelu, wanilii i biszkoptu oraz słodki smak.Sposób użycia;
Zawartość opakowania wstępnie lekko nawilżyć,starannie wymieszać i odczekać kilka minut, aż dodana woda zostanie wchłonięta.
Następnie, stale mieszając, dodawać ją dalej, do uzyskania pożądanej konsystencji.
Zanęta powinna dać się swobodnie formować w kule, które będziemy wrzucać do wody w miejsce łowienia, lub nabijać koszyczek zanętowy.
Jej spoistość regulujemy ilością dodanej wody.
Unikajmy przemoczenia !
Na wody o wartkim nurcie;
do nawilżonej mieszanki uzupełnionej klejem do zanęt,dodajemy żwiru lub piasku w ilości zależnej od siły nurtu - tak, aby uzyskać pożądaną prędkość opadania zanęty na dno.
FEEDER MASTER CUP - Najwyższej jakości zanęta zawodnicza. Starannie dobrane i wyselekcjonowane składniki spożywcze pozwoliły stworzyć idealną zanętę do startów w zawodach wędkarskich.
Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.